Вести

АНА БРНАБИЋ У ПОСЕТИ ОО САВСКИ ВЕНАЦ

Повереница Градског одбора Београд Српске напредне странке Ана Брнабић посетила је данас наш ОО и пре свега изразила задовољство што је поново у Општинском одбору Савски венац, будући да је и сама чланица овог општинског одбора.

ОСНОВНИМ ШКОЛАМА НА САВСКОМ ВЕНЦУ ДОНИРАНА РАЧУНАРСКА ОПРЕМА

Председник општине Савски венац Милош Видовић и представник компаније "Comtrade" Марко Грчић уручили су данас основним школама на територији општине рачунарску опрему чију донацију је обезбедила ова компанија.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ РАЗГОВАРАЛА СА ЧЛАНОВИМА НА МЕСНИМ ОДБОРИМА

Чланица Председништва СНС и председница ОО СНС Савски венац Ирена Вујовић разговарала је са члановима на МО "Стејпан Филиповић- Малешко брдо", "Топчидерско брдо - Сењак" и "Војвода Мишић" о актуелној политичкој ситуацији и свакодневним проблемима са којима се грађани овог дела општине с

ПРВАЦИМА ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ НА ПОКЛОН РАНЧЕВИ И ШКОЛСКИ ПРИБОР

Градска општина Савски венац и ове године је обезбедила ђачке торбе са школским прибором за све прваке на територији општине. У оквиру традиционалне акције даривања ђака првака, поклоне добродошлице су намењени за 350 ученика у девет школа на Савском венцу.

[ПОТПИСАН УГОВОР О СУФИНАНСИРАЊУ ПРОЈЕКТА УРЕЂЕЊА ДЕЧЈЕГ ЕКО ПАРКА НА САВСКОМ ВЕНЦУ]

Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић и председник општине Савски венац Милош Видовић и потписали су данас у просторијама министарства Уговор о суфинансирању реализације пројекта очувања и заштите земљишта као природног ресурса на територији ГО Савски венац у 2021.

ВУЈОВИЋ: ЗА ЗАШТИТУ ЗЕМЉИШТА У ТРИ ОПШТИНЕ 20 МИЛИОНА ДИНАРА

Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић потписала је три уговора на основу којих ће министарство са 20,2 милиона динара суфинансирати пројекте очувања и заштите земљишта као природног ресурса у Пријепољу, Прибоју и Новој Вароши.

[ОТВОРЕНО НОВО ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ НА САВСКОМ ВЕНЦУ]

Заменик градоначелника Београда Горан Весић и председник Градске општине Савски венац Милош Видовић отворили су данас ново дечије игралиште у улици Павла Јуришића Штурма, на територији општине Савски венац. Отварању је присуствовао и генерални директор ЈКП „Зеленило Београд“ Слободан Станојевић.

Pages