Вести

ИРЕНА ВУЈОВИЋ СА ГРАЂАНИМА УОЧИ УСКРСА

Чланица Председништва СНС и председница ОО Савски венац Ирена Вујовић и функционери ОО дружили су се са грађанима на пулту поводом ускршњих празника и том приликом им честитали Ускрс и уручили пригодне поклоне. Поклони су обезбеђени из личних средстава функционера.

САВЕТОВАЊЕ ГРАЂАНА

У циљу што боље комуникације и помоћи суграђанима председници Савета ОО Савски венац организују редован пријем грађана.

ТРАДИЦИОНАЛНА НОВОГОДИШЊА ПРОСЛАВА ЗА НАЈСТАРИЈЕ СУГРАЂАНЕ

Наш ОО традиционално је организовао новогодишњу прославу за наше најстарије чланове. Присутне је поздравила функционер ОО и заменица градоначелника Београда Весна Видовић и захвалила им се на подршци и љубави коју пружају нашој Србији, председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ И АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ РАЗГОВАРАЛИ СУ СА ГРАЂАНИМА НА САВА ПРОМЕНАДИ

Александар Шапић, први на београдској листи „Александар Вучић - Заједно можемо све“ данас је заједно са чланицом Председништва и предсесницом ОО Савски венац Иреном Вујовић посетио активисте на штандовима Српске напредне странке на Савском венцу на Променади.

ЧЛАН ПРЕДСЕДНИШТВА ПЕТАР ПЕТКОВИЋ ПОДЕЛИО ПОКЛОНЕ НАЈМЛАЂИМА

Члан Председништва Српске напредне странке Петар Петковић дружио се са родитељима и њиховим малишанима са Сењака и том приликом уручио им пригодне поклоне. Поклони су обезбеђени из личних средстава функционера општинског одбора.

Pages