Вести

ДРУЖЕЊЕ СА ЧЛАНОВИМА

МО "Гаврило Принцип" организовао је дружење за своје чланове. Уз песму и дружење млађи и старији чланови одмерили су снаге у шаху, таблићу и друштвеним играма.

СА ГРАЂАНИМА О РАЗВОЈУ ЖЕЛЕЗНИЧКЕ СТАНИЦЕ БЕОГРАД ЦЕНТАР

Чланица СНС, архитекта Марина Шибалић разговарала је са члановима МО "Стјепан Филиповић - Малешко брдо" о изградњи железничке станице Београд центар (Прокоп), даљем развоју овог дела општине као и о другим важним темама.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА

Članice Predsedništva SNS Irena Vujović i Maja Gojković čestitale su danas Badnji dan i Božić sugrađanima na Savskom vencu uz podelu badnjaka. One su građanima poželele da predstojeći praznik provedu u miru, slozi i blagostanju.

НОВОГОДИШЊА ПРОСЛАВА ЗА СЕНИОРЕ

Наше драге пензионере и ове године обрадовали смо новогодишњом прославом у жељи да им се захвалимо за сву подршку и љубав коју пружају својој земљи, Александру Вучићу и Српској напредној странци. Са њима су се дружили и чланови председништва СНС Ирена Вујовић, Златибор Лончар и Синиша Мали.

Омладина СНС Савски венац уредилa је простор између зграда у Чкаљином Сокачету

На иницијативу наших комшија омладина СНС Савски венац уредилa је простор између зграда у Чкаљином Сокачету. Засађене су нове саднице цвећа, а простор је очишћен. Саднице су функционери ОО обезбедили из личних средстава.

СИНИША МАЛИ НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Члан председништва СНС, Синиша Мали разговарао је данас са нашим члановима о пројектима који ће се наћи у инвестиционом плану као и о будућем развоју Савског венца!

РАНАЦ И ШКОЛСКИ ПРИБОР ЗА ПРВАКЕ

Председница општине Савски венац Ирена Вујовић и чланови општинског Већа обрадовали су данас прваке у основним школама "Радојка Лакић”, Петар Петровић Његош" и “Исидора Секулић" поклонима за први дан школе. Општина Савски венац је и ове године обезбедила ђачке торбе и пернице са школским прибором за све прваке.

ДЕЛЕГАЦИЈА ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ У МОСКВИ: ДОГОВОРЕНЕ ЗАЈЕДНИЧКЕ АКТИВНОСТИ У ОБЛАСТИ СПОРТА И КУЛТУРЕ

Председница Градске општине Савски венац Ирена Вујовић предводи делегацију општине у званичној посети Централном административном округу града Москве, на позив председника округа Владимира Говердовског.

Pages