Вести

ПОДЕЛА БАДЊАКА НА БАДЊИ ДАН

ЖЕЛИМО ВАМ СРЕЋАН БАДЊИ ДАН И БОЖИЋ}
Данас смо нашим суграђанима на неколико локација на Савском венцу честитали божићне празнике и поделили бадњаке.

ТРАДИЦИОНАЛНА ПОДЕЛА БОЖИЋНИХ ПАКЕТИЋА

ОО СНС Савски венац организовао је, уз поштовање епидемиолошких мера и препорука, традиционалну поделу божићних пакетића за децу. Поклоне малишанима уручила је чланица Председништва СНС Ирена Вујовић и том приликом им пожелела пуно радости у Новој години и срећне предстојеће празнике.

ОГРЕВ ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ ПОРОДИЦЕ СА САВСКОГ ВЕНЦА

ОО Савски венац већ четврту годину обезбеђује огрев за најугроженије породице са Савског венца. Ове године огрев је подељен у преко 90 домаћинстава, а сва средства обезбеђена су из личних прихода функционера ОО.

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН НА ПОКЛОН

Обрадовали смо нашу чланицу баку Милијану и њеног унука мобилним телефoном. Милијана брине о свом малолетном унуку коме је за похађање онлајн наставе био неопходан уређај на коме ће моћи да инсталира све потребне апликације. Средства су функционери ОО обезбедили из личних прихода.

ВУЈОВИЋ: ЗЕЛЕНА АГЕНДА ЈЕДАН ОД ПРИОРИТЕТА ЗА СРБИЈУ

Министар заштите животне средине у Влади Републике Србије Ирена Вујовић поздравила је данашње потписивање Декларације о зеленој агенди за Западни Балкан, коју је на онлајн самиту у Софији у оквиру Берлинског процеса у име Србије потписала премијерка Ана Брнабић.

ДРУЖЕЊЕ СА ЧЛАНОВИМА

МО "Гаврило Принцип" организовао је дружење за своје чланове. Уз песму и дружење млађи и старији чланови одмерили су снаге у шаху, таблићу и друштвеним играма.

СА ГРАЂАНИМА О РАЗВОЈУ ЖЕЛЕЗНИЧКЕ СТАНИЦЕ БЕОГРАД ЦЕНТАР

Чланица СНС, архитекта Марина Шибалић разговарала је са члановима МО "Стјепан Филиповић - Малешко брдо" о изградњи железничке станице Београд центар (Прокоп), даљем развоју овог дела општине као и о другим важним темама.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА

Članice Predsedništva SNS Irena Vujović i Maja Gojković čestitale su danas Badnji dan i Božić sugrađanima na Savskom vencu uz podelu badnjaka. One su građanima poželele da predstojeći praznik provedu u miru, slozi i blagostanju.

Pages