Вести

ИРЕНА ВУЈОВИЋ И АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ РАЗГОВАРАЛИ СУ СА ГРАЂАНИМА НА САВА ПРОМЕНАДИ

Александар Шапић, први на београдској листи „Александар Вучић - Заједно можемо све“ данас је заједно са чланицом Председништва и предсесницом ОО Савски венац Иреном Вујовић посетио активисте на штандовима Српске напредне странке на Савском венцу на Променади.
Шапић је навео да је Београд кућа свих грађана без обзира на партијску припадност и наставићемо град да мењамо заједно.
“Многи, укључујући и мене, нису веровали да ће се макета Београда на води претворити у стварност, у Београдску кулу, највишу зграду у региону и променаду, најлепше градско шеталиште. Драго ми је што сам погрешио и што нам пред очима израста ово величанствено насеље”, истакао је Шапић.
Шапић оцењује да је развој инфраструктуре у протеклих пар година у Београду изузетан и да мора да се настави.
“Коначно се ради обилазница, нови тргови, улице које нису реконструисане деценијама, а ако будем имао среће да добијем поверење бирача, обећавам да ћу их учинити још поноснијим на град у коме живе и да ћу допринети да титула „Београђанин“ буде симбол части и поштовања”, закључио је Шапић и додао да је за даљи развој Београда важно заједништво.
“Доказаћу да је сарадња кључна за боље тротоаре, боље школе, боље комшилуке за младе породице и квалитет живота и поштовање које наши пензионери заслужују”, рекао је Шапић.