Саопштења

ВУЈОВИЋ: ЖЕНЕ СУ БИЛЕ И БИЋЕ СТУБ РАЗВОЈА ДРУШТВА И СИГУРАН ОСЛОНАЦ

Положај жена у Србији последњих година драстично је побољшан захваљујући подршци коју су председник Србије Александар Вучић и претходна Влада пружали женама. Такође, о томе сведочи и историјски успех Србије са значајно већим учешћем жена у извршној власти, рекла је министарка заштите животне средине Ирена Вујовић.

АКТИВИСТИ СНС ЗАСАДИЛИ 20 СТАБАЛА НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Активисти Општинског одбора СНС Савски венац организовали су акцију пошумљавања и озелењавања на Савском венцу. Из личних средстава обезбеђено је 20 садница бреста, платана и каталпи које су посађене у Облаковској улици дуж аутопута и у Улици Драгана Манцеа.

АКЦИЈА ПРИКУПЉАЊА ГАРДАРОБЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ ЗВЕЧАНСКЕ

ОО СНС Савски венац организовао је акцију прикупљања гардeробе за децу из Центра за заштиту одојчади, деце и омладине. Прикупљене ствари малишанима из Звечанске уручили су Весна Видовић и Владимир Павловић, одборници у Скупштини града Београда са листе "Александар Вучић- зато што волимо Београд".

ВУЈОВИЋ: НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕМ ГНУСНЕ УВРЕДЕ И ПРЕТЊЕ УПУЋЕНЕ ПОРОДИЦИ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Ирена Вујовић члан Председништва Српске напредне странке Најоштрије осуђујем гнусне увреде и претње упућене породици председника Србије Александра Вучића. Позивање на насиље над његовом децом од стране присталица СзС је монструозно и превазилази све границе здравог разума.

Општински одбор СНС Савски венац осуђује монструозне претње на друштвеним мрежама које су упућене сину председника Републике Србије,

Општински одбор СНС Савски венац осуђује монструозне претње на друштвеним мрежама које су упућене сину председника Републике Србије, и поручује да су вешање, силовање, претње и насиље једино што Ђиласов, Јеремићев и Обрадовићев савез нуде грађанима.

ВУЈОВИЋ: БЕЗУМНИ НАПАДИ НИКАДА МЕ НИСУ ДОТИЦАЛИ НИТИ ЋЕ

Безумни напади, попут најновијих увреда Вишекруне, никада ме нису дотицали и неће ме дотицати, јер долазе од људи који су срамота Србије и немају ниједан аргументован суд против политике СНС и Александра Вучића, рекла је данас председница општине Савски венац Ирена Вујовић.

ГРАДСКИ МЕНАЏЕР И ДИРЕКТОРИ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА НА САСТАНКУ СА ГРАЂАНИМА САВСКОГ ВЕНЦА

Председница Градске општине Савски венац Ирена Вујовић организовала је јуче у просторијама општине састанак са грађанима из Балканске и околних улица у циљу решавања вишедеценијских проблема који муче становнике овог дела Савског венца. Састанку су присуствовали градски менаџер Горан Весић, в.д.

Pages