Саопштења

КЕСАР: МАРИНИКА ТЕПИЋ ОТВОРЕНО ПОЗИВА НА ФИЗИЧКИ ОБРАЧУН

Скупила се група тајкунских плаћеника, србомрзаца и дилетаната да културној и пристојној Србији држи лекције. Мариника Тепић, мегафон Драгана Ђиласа, је данас отворено позвала на физички обрачун. Обрачун са свима онима који подржавају политику Српске напредне странке и Александра Вучића.

ВУЈИВИЋ:Пристојна Србија константно трпи изливе беса и ширење мржње бивших политичара

Данашња слика просторија Српске напредне странке у Новом Саду које је синоћ под дејством алкохола демолирао Никола Новаковић, син Борислава Новаковића бившег градоначелника Новог Сада и функционера Народне странке, заправо је слика политике коју промовише њихов лидер Вук Јеремић.

МИЛОШ ВИДОВИЋ НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕ НОВЕ НАПАДЕ НА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Члан главног одбора СНС-а и потпредседник ОО СНС-а Савски венац Милош Видовић најоштрије је данас осудио монструозне претње опозиционих медија инспирисаних политиком коју воде Драган Ђилас и Маринима Тепић упућене председнику Србије Александру Вучићу као и најновији бруталан обрачун са председником.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ САВСКИ ВЕНАЦ

Општински одбор Савски венац на данашњој седници једногласно је донео одлуку да затражи смену Небојше Стефановића са свих државних функција и са места председника Градског одбора, као и смену комплетног руководства ГрО СНС Београд.

ВУЈОВИЋ: ЖЕНЕ СУ БИЛЕ И БИЋЕ СТУБ РАЗВОЈА ДРУШТВА И СИГУРАН ОСЛОНАЦ

Положај жена у Србији последњих година драстично је побољшан захваљујући подршци коју су председник Србије Александар Вучић и претходна Влада пружали женама. Такође, о томе сведочи и историјски успех Србије са значајно већим учешћем жена у извршној власти, рекла је министарка заштите животне средине Ирена Вујовић.

АКТИВИСТИ СНС ЗАСАДИЛИ 20 СТАБАЛА НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Активисти Општинског одбора СНС Савски венац организовали су акцију пошумљавања и озелењавања на Савском венцу. Из личних средстава обезбеђено је 20 садница бреста, платана и каталпи које су посађене у Облаковској улици дуж аутопута и у Улици Драгана Манцеа.

АКЦИЈА ПРИКУПЉАЊА ГАРДАРОБЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ ЗВЕЧАНСКЕ

ОО СНС Савски венац организовао је акцију прикупљања гардeробе за децу из Центра за заштиту одојчади, деце и омладине. Прикупљене ствари малишанима из Звечанске уручили су Весна Видовић и Владимир Павловић, одборници у Скупштини града Београда са листе "Александар Вучић- зато што волимо Београд".

ВУЈОВИЋ: НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕМ ГНУСНЕ УВРЕДЕ И ПРЕТЊЕ УПУЋЕНЕ ПОРОДИЦИ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Ирена Вујовић члан Председништва Српске напредне странке Најоштрије осуђујем гнусне увреде и претње упућене породици председника Србије Александра Вучића. Позивање на насиље над његовом децом од стране присталица СзС је монструозно и превазилази све границе здравог разума.

Pages