МИЛОШ ВИДОВИЋ НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕ НОВЕ НАПАДЕ НА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Члан главног одбора СНС-а и потпредседник ОО СНС-а Савски венац Милош Видовић најоштрије је данас осудио монструозне претње опозиционих медија инспирисаних политиком коју воде Драган Ђилас и Маринима Тепић упућене председнику Србије Александру Вучићу као и најновији бруталан обрачун са председником. Болесне претње упућене председнику Србије Александру Вучићу су ништа друго него резултат и огледало опозиционе политике Драгана Ђиласа и његових присталица - истакао је данас Милош Видовић реагујући на позив на оружани сукоб и нове претње убиством председнику Србије у јавности. Кампању изразите мржње сматрам недопустивом и апелујем да ничији живот не сме бити предмет најгнуснијих увреда и вербалног злостављања. Видовић је нагласио да, док се грађани Србије који желе нормалну, пристојну и снажну Србију за коју се залажемо и боримо, Србију која се непрекидно развија и напредује, радују новим инвестицијама, новим радним местима, повећању плата и пензија, опоравку и јачању српске привреде, ми уједно имамо прилику да будемо сведоци како присталице оваквог бесрамног напада и даље прижељкују и отворено позивају на бескрупулозне нападе којима подстичу на насиље и убиство. Сваки покушај напада на председника заговорници оваквог правца користе, по уиграном сценарију лажи и манипулација, као једини начин за обрачун са председником, када већ не могу да му се супротставе аргументима, радом и резултатима. -Уверен сам да у тренуцима када се председник Вучић снажно, делотворно и одговорно бори за будућност Србије као главно упориште заштите и развоја наше деце, грађани Србије то добро препознају, и да не може мржња, лаж и позив на проливање крви да замене и негирају истину и резултате које председник и наша земља остварује и оствариваће још боље, више и јаче у времену које долази - закључио је Видовић.