Вести

Завршни митинг за Вождовац

Српска напредна странка, поводом локалних избора у општини Вождовац(заказаним за недељу, 15. Децембар) оджала је синоћ у препуној сали СЦ "Бањица" завршни митинг.

 

На скупу се грађанима најпре обратио председник Градског одбора Небојша Стефановић а затим председник Српске напредне странке Александар Вучић.

 

Председник Српске напредне странке изјавио је да ће грађани Србије до краја 2014. год живети боље и да је повећање запослености најважнији задатак.

 Aleksandar Vucic

Вучић је између осталог навео да већ сутра у Србију стижу пријатељи са добрим вестима, који желе да улажу у нашу привреду.

 

Што се тиче актуелне ситуације у странци и сменe појединих градоначелника и директора Вучић је истакао: "Ми смо једина странка која мења своје директоре, градоначелнике, која позива на одговорност, јер желимо да мењамо себе." Прво морамо да мењамо себе, па Србију, Београд и Вождовац рекао је Вучић.

 Aleksandar Vucic

Подпредседник СНС и председник Скупштине Србије Небојша Стефановић позвао је грађане да у недељу, 15. Децембра изађу на изборе и гласају за Српску напредну странку.

 

А за крај, порука Небојше Стефановића грађанима Вождовца гласила је: "Не расипајте гласове, немојте да гласате за мале странке које ће гледати своје а не Ваше интересе."