Вести

СИНИША МАЛИ НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Члан председништва СНС, Синиша Мали разговарао је данас са нашим члановима о пројектима који ће се наћи у инвестиционом плану као и о будућем развоју Савског венца!

РАНАЦ И ШКОЛСКИ ПРИБОР ЗА ПРВАКЕ

Председница општине Савски венац Ирена Вујовић и чланови општинског Већа обрадовали су данас прваке у основним школама "Радојка Лакић”, Петар Петровић Његош" и “Исидора Секулић" поклонима за први дан школе. Општина Савски венац је и ове године обезбедила ђачке торбе и пернице са школским прибором за све прваке.

ДЕЛЕГАЦИЈА ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ У МОСКВИ: ДОГОВОРЕНЕ ЗАЈЕДНИЧКЕ АКТИВНОСТИ У ОБЛАСТИ СПОРТА И КУЛТУРЕ

Председница Градске општине Савски венац Ирена Вујовић предводи делегацију општине у званичној посети Централном административном округу града Москве, на позив председника округа Владимира Говердовског.

АКЦИЈА ПРИКУПЉАЊА ГРДЕРОБЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ ЗВЕЧАНСКЕ

ОО СНС Савски венац организовао је акцију прикупљања гардeробе за децу из Центра за заштиту одојчади, деце и омладине. Прикупљене ствари малишанима из Звечанске уручили су Весна Видовић и Владимир Павловић, одборници у Скупштини града Београда са листе "Александар Вучић- зато што волимо Београд".

УРЕЂЕЊЕ ПАРКА НА СЕЊАКУ

Омладина СНС Савски венац организовала је данас акцију уређења парка "Бранко Параћ" на Сењаку. Омладинцима су се придружили и чланица председништва СНС Ирена Вујовић и потпредседник ОО Милош Видовић.

СПОРТСКИ ДАН НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Савет за спорт ОО СНС Савски венац организовао је данас спортски дан у Финансијском парку. Том приликом пролазницима су подељене јабуке, а за најмлађе је одржано такмичење у бициклизму. Награде за најуспешније учеснике, из личних средстава, обезбедили су функционери ОО.

ТРОДНЕВНИ ИЗЛЕТ У КУЧЕВО

Чланица Председништва СНС и председница ОО СНС Савски венац, Ирена Вујовић испратила је данас наше најстарије чланове и симпатизере на тродневни излет у Кучево.

РЕКОНСТРУКЦИЈА РЕСАВСКЕ УЛИЦЕ

Реконструисани део Ресавске улице, од Немањине до Вишеградске, данас је пуштен у саобраћај, а грађани овог дела општине Савски венац добили су проширене тротоаре и уређен коловоз, док је комплетна водоводна, канализациона и топловодна инсталација замењена.

АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА СНЕГА НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Активисти СНС очистили су снег са тротоара и пешачких стаза на више локација на Савском венцу. Осим тога, помагали старијим суграђанима да дођу до својих одредишта у овим отежаним условима

БОЖИЋНИ ПАКЕТИЋИ ЗА НАЈМЛАЂЕ

Данас смо на Бадњи дан организовали поделу Божићних пакетића. Малишани су у пратњи својих родитеља преузели поклоне које су им функционери ОО обезбедили из личних средстава. ЖЕЛИМО ВАМ СРЕЋАН БАДЊИ ДАН И БОЖИЋ!

Pages