Вести

СПОРТСКИ ДАН НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Савет за спорт ОО СНС Савски венац организовао је данас спортски дан у Финансијском парку. Том приликом пролазницима су подељене јабуке, а за најмлађе је одржано такмичење у бициклизму. Награде за најуспешније учеснике, из личних средстава, обезбедили су функционери ОО.

ТРОДНЕВНИ ИЗЛЕТ У КУЧЕВО

Чланица Председништва СНС и председница ОО СНС Савски венац, Ирена Вујовић испратила је данас наше најстарије чланове и симпатизере на тродневни излет у Кучево.

РЕКОНСТРУКЦИЈА РЕСАВСКЕ УЛИЦЕ

Реконструисани део Ресавске улице, од Немањине до Вишеградске, данас је пуштен у саобраћај, а грађани овог дела општине Савски венац добили су проширене тротоаре и уређен коловоз, док је комплетна водоводна, канализациона и топловодна инсталација замењена.

АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА СНЕГА НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Активисти СНС очистили су снег са тротоара и пешачких стаза на више локација на Савском венцу. Осим тога, помагали старијим суграђанима да дођу до својих одредишта у овим отежаним условима

БОЖИЋНИ ПАКЕТИЋИ ЗА НАЈМЛАЂЕ

Данас смо на Бадњи дан организовали поделу Божићних пакетића. Малишани су у пратњи својих родитеља преузели поклоне које су им функционери ОО обезбедили из личних средстава. ЖЕЛИМО ВАМ СРЕЋАН БАДЊИ ДАН И БОЖИЋ!

ГОРАН ВЕСИЋ У ПОСЕТИ ОО САВСКИ ВЕНАЦ

Чланицa Председништва СНС и председница ОО Савски венац, Ирена Вујовић угостила је заменика градоначелника Горана Весића и шефа одборничке групе СНС Александра Мирковића који су са присутним грађанима разговарали о плановим за развоја како Савског венца тако и читавог Београда.

ИГРАЧКЕ ЗА КБЦ "ДР ДРАГИША МИШОВИЋ"

Члан Већа општине Савски венац Страхиња Кукић и одборници Скупштине града Београда Весна Видовић и Владимир Павловић обишли су данас Болницу за дечје плућне болести и туберкулозу Клиничко болничког центра „Др Драгиша Мишовић- Дедиње“.

ОТВОРЕН СПОРТСКИ ТЕРЕН И ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ У УЛИЦИ КОСТЕ ГЛАВИНИЋА

Председница општине Савски венац Ирена Вујовић отворила је данас новоизграђени спортски терен и дечије игралиште у Улици Косте Главинића на Сењаку, а догађај је својим присуством увеличао прослављени кошаркаш Небојша Илић.

Pages