Вести

Имамо план како да покренемо Србију

Очи свих грађана Београда и Србије упрте су у вас, зато што сте важни ви, а не ми на позорници. Ви морате да будете у центру пажње. Ми смо они који морају да учине баш све да би ваш живот учинили бољим. Не треба ви да радите да би само политичари живели боље. Али то свето правило у Србији је нарушено. Гуше га лажима, обећањима, претњама, манипулацијама. Оне који су сада на власти не интересује како ви живите, да размишљају, учинили би нешто да смање незапосленост“, рекао је Томислав Николић, кандидат Српске напредне странке за предесника Србије и лидер коалиције „Покренимо Србију“, на митингу на Тргу Републике у Београду.

Tomislav-Nikolic-i-Jorgovanka-Tabakovic

Александар Вучић, кандидат Српске напредне странке за градоначелника Београда, који је казао да је Председништво СНС одлучило да кандидат те странке за председника владе буде Јоргованка Табаковић, рекао је рекао да је власт потрошила више од четири милиона евра блатећи Томислава Николића и СНС.
- За те паре могли су да направе куће пострадалима у Краљеву, могли су да помогну нашим породицама на КиМ, отворе обданишта… Преварили сте се, господо из власти, ако мислите да смо устукнули и да смо се уплашили. Борићемо се до краја и победићемо 6. маја – казао је Вучић.
Кандидат СНС за градоначелника Београда је истакао да је поносан што је у странци чији је председник Томислав Николић, онај кога, како је рекао, толико нападају последњих месец дана, онај о коме су најодвратније филмове направили.


- А он их с миром гледа, и тиме показује како заслужује да предводи Србију, јер има и храбрости и снаге да издржи њихову мржњу. Молим све грађане Србије да не расипају гласове, јер само једна листа и само један човек могу да победе Бориса Тадића и његов прљави режим, а то су СНС, листа „Покренимо Србију“ и Томислав Николић. Ми данас овде у Београду живимо једнако тешко као и остали грађани Србије, 25 одсто је незапослених. Поносан сам што је мој тим у Београду који је направио програм, планове и идеје како да се извучемо из кризе. Изашли смо са нашим планом Београд на води, са планом за канцеларију за брзе одговоре, са планом како да поправимо инвестициони амбијент. Нисмо лагали народ као што га они сваки дан лажу – навео је Вучић. Према његовим речима, он је задовољн што је некадашњи градоначелник Њујорка Рудолф Ђулијани био његов гост и да му је драго због подршке коју је добио од њега.