Вести

Дан одлуке – 6. мај Или ћемо живети боље или се наставља разарање земље

Чланови Општинског одбора Савски венац Српске напредне странке присуствовали су 5. априла 2012. године великом страначком митингу на Тргу Слободе у Новом Саду.

novi-sad-miting-sns-2012

Са митинга је поручено да ће грађани 6. маја донети кључну одлуку за будућност Србије.
Томислав Николић, председник Српске напредне странке и кандидат коалиције „Покренимо Србију“ за председника Републике, изјавио да ће грађани 6. маја изабрати да ли желе да наставе да живе у земљи у каквој живе сада или ће је променити.

novi-sad-miting-sns-2012

„Пред грађанима је одлука да ли хоће да наставе да живе у земљи у којој морате да будете члан партије да бисте добили посао, у којој се влада само задужује и новац троши на надувавање бирократије, у земљи где инвеститори морају да дају мито да би добили преко потребне дозволе“, истакао је председник Николић.

novi-sad-miting-sns-2012

Он је поновио да Борис Тадић није скратио мандат, већ да је поднео оставку и да више није председник Србије и да то неће ни бити јер је изгубио образ продавајући протеклих више од десет година причу о бољем животу. За то време у Србији имамо 27 одсто незапосленог радно способног становништва, а 200.000 људи је у последње четири године изгубило посао.

novi-sad-miting-sns-2012

На скупу је говорио и Александар Вучић, заменик председника СНС и кандидат за градоначелника Београда, Јоргованка Табаковић, потпредседник Главног одбора СНС и шеф Економског тима, затим Милош Вучевић, председник ГО Нови Сад, Игор Мировић, председник ОО СНС за Јужнобачки округ, као и други челници коалиције „Покренимо Србију – Томислав Николић“ Велимир Илић, Александар Вулин, Драгомир Карић….

novi-sad-miting-sns-2012