Вести

Александар Вучић поручио на Савском венцу: Имамо озбиљна и конкретна решења за Београд

Александар Вучић одговара на питања својих суграђана

Актуелна власт сваког дана покушава да убеди грађане да нико нема шансе против њих, али многе ће изненадити резултати избора јер је далеко више оних који су за промене него оних којима одговара статус кво, поручио је Алексанадар Вучић, кандидат за градоначелника Београда, на трибини Српске напредне странке на Општини Савски венац. 

- Влада Бориса Тадића, Млађана Динкића и Драгана Ђиласа довела је Србију до тога да има највећи дуг у последњих 20 година. Од чега ћемо то да враћамо, кад ништа није изграђено, а производња је уништена. Уместо да лопатама чисте снег, они ће писати прљава саопштења против нас – поручио је Вучић.

Кандидат за градоначелника истакао је да СНС нуди озбиљна и конкретна решења за Београд, међу којима је и формирање Канцеларије за брзи одговор како би се скратио поступак за добијање грађевинских и других дозвола, и створио добар инвестициони амбијент.

Nebojsa Stefanovic Aleksandar Vucic Ljubomir Zrnic

- Већ сутра ће СНС у скупштинску процедуру проследити и Закон о јавним набавкама који је темељ за уштеду 600 милиона евра годишње, које треба уложити у производњу – истакао је Вучић.

На трибини је говорио и председник Градског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић, и поручио да ће СНС; кад дође на власт, вратити надлежност градским општинама која им је укинута 2008. године.

- Ми ћемо је вратити јер сада ни име улице не можете да промените без сагласности неке комисије. Циљ СНС јесте да се смањи бирократски апарат који гуши инвеститоре – рекао је Стефановић, и додао да садашња власт није урадила ништа за Србију, ни Београд, који за задужен 850 милиона евра. Власт није у стању да се избори ни са снегом и почисти улице – нагласио је Стефановић.

Трибину је отворио Љубомир Зрнић, председник Општинског одбора Савски венац СНС, који се захвалио свим гостима и представио угледне личности са наше општине.

Грађани су на крају трибине имали прилику да разговарају са господином Вучићем и поставе му питања у вези проблема са којима се свакодневно срећу на Савском венцу.