ПРЉАВА КАМПАЊА ДС-A ПРОТИВ MАЛОГ

Градски одбор Београд Српске напредне странке шокиран је прљавом кампањом коју Демократска странка води против градоначелника Београда, без иједног доказа.

Подсећамо грађане Београда да је управо Демократска странка због својих политичко-тајкунских веза, малверзација и афера оставила град презадужен, а буџетски дефицит био је већи од 20 одсто. У редовима ДС-а не постоји функционер који се није обогатио на рачун Београда и Србије. Отимали су од хендикепиране деце и социјално угрожених категорија, на асфалтирању и изградњи, водоводу, вртићима и школама.

Тражимо од Демократске странке да објасни како су фирме њихових челника добијале најуносније послове, у периоду док су они били на власти, и како су постајали све богатији, а грађани Србије све сиромашнији.

Објашњење Шутановца о пореклу имовине треба да се нађе на полици резервисаној за сабрана дела браће Грим, а о онима који су оштетили грађане Београда током своје криминалне владавине, у претходних десет година, не треба посебно причати.

Очекујемо од надлежних државних органа да испитају све пљачкашке афере и да кажу ко је и на какав начин отимао од грађана Београда.

Служба за информисање

Српскa напреднa странкa